Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Bestuur

Laatst bijgewerkt op donderdag 11 juni 2020

Het bestuur van zv Orca bestaat uit een dagelijks bestuur (voorzitter, secretaris en penningmeester). De overige leden worden gekozen uit de diverse afdelingen van de vereniging.

Het bestuur wordt gekozen door de Algemene Leden Vergadering.

 

Voorzitter: Els van Doorn Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     
     
Vice voorzitter Theo Rinsma Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     
     
Secretaris: Carla Noom Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     
     
Penningmeester: Minka Holkema Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     
     
Lid afd. Waterpolo: Jeroen vd Ploeg Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     
     
Lid afd. Zwemmen: Almar van Kesteren Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     
     
Algemeen lid Jorn Lubbinge Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     
     
Ledenadministratie Johan Zijlstra Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.