Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Dag twee Jaargangfinales Leiden brengt persoonlijke records en gouden plak voor Orca

Laatst bijgewerkt op zondag 12 februari 2023Twee vrouw en drie man sterk was het team uit Leeuwarden op zondag 12 februari, de tweede dag van het officieuze NK voor minioren. Goud voor Kasper Lubbers was de klap op de vuurpijl, maar niet het enige succes voor de enthousiaste zwemmers!

Voor Syll Rinsma stonden er twee starts op het programma: de 100 meter schoolslag en de 100 meter wisselslag. Op beide afstanden haalde ze een prachtige pr, wat zorgde voor een 5e en 8e plek in het klassement bij de meisjes minioren 5. Esmee Tuintjer kwam uit op deze zelfde afstanden bij de meisjes minioren 4 en later. Ook Esmee ging beide keren sneller dan ooit tevoren. Op de wisselslag leverde dit een tiende plek op, op de schoolslag was ze jammer genoeg gediskwalificeerd, anders was dat goed geweest voor de vierde positie.

Kristian en Ruben Lubbers kwamen beide uit op de 100 meter schoolslag. Voor Kristian was er helaas een diskwalificatie ondanks de mooie tijd. Ruben verbeterde zijn tijd met ruim zes seconden en eindigde als zevende. Hun oudere broer Kasper kwam uit op de 100 meter rugslag, 100 meter schoolslag en 100 meter wisselslag. Op de rugslag werd Kasper 12e en op de wisselslag 8e, bij de schoolslag slaagde hij er echter in met een flink persoonlijk record alle concurrenten voor te blijven. 

Ondanks het agressieve griepvirus wat Orca’s jeugdteam echt flink te pakken heeft gehad in de afgelopen weken, toch prachtige resultaten voor de Leeuwarder toppers!

 


{backbutton}