Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Succesvolle 3e clubmeet voor Orca’s minioren

Laatst bijgewerkt op zondag 26 maart 2023


Zaterdag na 25 maart zwommen de minioren van Orca’s jeugdteam het 3e deel van de clubmeet. Deze keer waren we te gast in Burgum. 

De wedstrijd begon met de 4x 50 m vrije slag estafette van de minioren 2/3/4 (7 – 9 jarigen) gevolgd door de 100 m wisselslag (minioren 5/6), 50 m schoolslag (minioren 2/3/4) en 50 m vrije slag (minioren 5/6). Op alle afstanden wisten de Orcanezen zowel bij de jongens als ook bij de meiden in de top 3 mee te zwemmen en pakten ze daarmee waardevolle punten voor hun team. 

Na de pauze stonden de 50 m rugslag (minioren 2/3/4), de 50 m schoolslag (minioren 5/6) en de 50 m vrije slag (minioren 2/3/4) op het programma. Wederom lukte het de meiden en jongens van Orca snelle tijden neer te zetten en bovenaan mee te zwemmen. De wedstrijd werd afgesloten met de koppelrace waarbij 2 zwemmers in estafettevorm 4x 50 m vrije slag zwommen. Voor Orca gingen Timo en Syll van start die de concurrentie uiteindelijk met bijna 10 seconden achter zich lieten. 
Naast de punten voor de snelste zwemmers van Orca op elke afstand leverde de clubmeet ook heel veel mooie PRs op voor Hammada, Ids, Cas, Thomas, Robynn, Ruben, Timo, Tys, Xin-Long, Ynze, Amira, Esmee, Isa, Julia, Marije, Myra, Nienke en Syll. Bovendien konden Robynn, Max, Tys en Xin-Long voor het eerst een tijd neerzetten op diverse 50 m afstanden en zetten Hammada en Amira voor het eerst een prachtige tijd neer op de 100 m wisselslag. 

Orca heeft zaterdag in Burgum wederom laten zien dat onze minioren zeker tot de regionale top behoren maar ook dat sport en plezier hand in hand gaan bij Orca.

De uitslagen van deze wedstrijd: https://www.knzb.nl/vereniging__wedstrijdsport/wedstrijdsport/webkalender/wedstrijd/23927/