Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Artikelen

Veilig de zomer in met Orca

Laatst bijgewerkt op donderdag 11 april 2019

 

 

De dagen worden langer. De temperaturen stijgen. En binnenkort openen ook de buitenzwembaden weer hun deuren. Gelukkig heeft uw kind al enige tijd zijn zwemdiploma’s. Dus laat de zomer maar komen.

Maar wanneer heeft u voor het laatst écht gezwommen met uw kind? Wanneer heeft u uw kind voor het laatst zien zwemmen?
Het behalen van het zwem-ABC is niet het einde van de rit. Het is nog maar het begin. Want blijven zwemmen is heel belangrijk om de technieken van de zwemslagen te automatiseren. Zeker wanneer uw kind zijn zwemdiploma’s op jonge leeftijd heeft behaald.

Nu de zomer eraan komt, wilt u natuurlijk dat uw kind veilig is in een druk zwembad of in zee. Een paar “extra zwemlessen” zouden nu eigenlijk goed van pas komen. Dat vinden wij bij Orca ook. Daarom hebben wij het programma “Veilig de zomer in” in het leven geroepen. Uw kind zwemt 10 weken lang 1 keer per week onder begeleiding van een ervaren zwemtrainer van Orca. We halen de technieken van de schoolslag, de rugcrawl en de borstcrawl op en zwemmen vele extra meters om de zwemslagen beter te automatiseren. Uw kind wordt hierdoor sterker en beweegt makkelijker en dus veiliger in het water. Natuurlijk zorgen we er ook voor het nodige plezier in het water want alleen zo wordt dit programma tot een succeservaring voor uw kind.

In de 10 weken werken we aan alle vaardigheden die uw kind tijdens zijn zwemdiploma’s heeft opgedaan. We trainen een krachtige beenslag bij de schoolslag, oefenen de juiste ligging bij de rug- en borstcrawl, duiken en zwemmen kleine wedstrijdjes. Voor uw kind staat het plezier bij het zwemmen voorop terwijl wij doelgericht aan meer veiligheid in het water werken.

Dit programma is zeer geschikt voor kinderen die net hun B en evt. C zwemdiploma hebben behaald. Maar het is ook uitermate geschikt voor kinderen die hun zwemdiploma’s al langer in bezit hebben maar niet wekelijks hun zwemvaardigheden oefenen. De leeftijd speelt daarbij geen rol. En de kosten voor deze 10-weekse cursus bedragen maar €15 per kind. Hiervoor traint uw kind dus één keer per week 10 weken lang zijn of haar zwemvaardigheden om straks veel veiliger de zomer in te gaan. U kunt hierbij zelf kiezen of uw kind op dinsdag of woensdag wil trainen. Het programma start op dinsdag 7 mei en op woensdag 8 mei 2019.

Wilt ook u dat uw kind deze zomer veiliger zwemt? Neem dan contact met ons op en meld uw kind vandaag nog aan voor deze 10 weekse zwemtechniek cursus. Wacht niet te lang want we hebben maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. Veilig de zomer in. Vermeld in de e-mail de naam van uw kind, de leeftijd van uw kind, welke zwemdiploma’s uw kind heeft, uw naam en uw telefoonnummer. Als u een voorkeur voor dinsdag of woensdag heeft, mag u dit ook doorgeven.

 

 

 


 

De Friese Drie Deel 2

wedstrijd De Friese Drie deel 2 Dokkum

2019-04-06orca-friese3deel2 12780.pd

informatie omtrent de Friese 3 dokkum

Het verzamelen in het hal van het zwembad in Dokkum is 16.15 uur. Het inzwemmen begint om 16.30 uur en de wedstrijd zelf begint om 17.00 uur.

Dan is het slim om de kinderen mee te geven in een tas:

  • Slippers
  • T shirt
  • 2 handdoeken. 1 voor tijdens de wedstrijd en 1 voor het afdrogen daarna

( houd een tas voor in de zwemzaal en de tas met kleding gescheiden. Het is maar een tip maar ik heb ooit een hele tas met natte kleren gezien)  Eten en drinken meenemen is ook fijn

 

Het adres van het zwembad in Dokkum is

Tolhuispark 2

9103 SN Dokkum

veel plezier

de tijden komen ter zijner tijd op de site te staan.