Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Artikelen

Lid worden

Laatst bijgewerkt op vrijdag 20 januari 2017

Alvorens je definitief besluit om lid te worden van zv Orca, krijg je de kans om twee keer (gratis) deel te nemen aan een training. Zo kun je zien of zwemmen of waterpolo echt jouw sport is. Hoe maak je een afspraak? Dat kan op verschillende manieren.

De bon in de Opleidingsfolder

Vul de bon in de Opleidingsfolder in. Stuur deze op naar het op de achterzijde van bon vermelde adres of doe de bon in de Orca-brievenbus in de hal van zwembad de Blauwe Golf of zwembad het Kalverdijkje. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Een mailbericht

Stuur een mailbericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld naam, leeftijd, telefoonnummer en voor welke afdeling je belangstelling hebt..

Inschrijfformulier

Je kan je inschrijven als lid van zv Orca via het webformulier. Vul de gegevens in en klik onderaan het formulier op "Versturen". Je krijgt gelijk een bevestiging in beeld.
Het formulier wordt nu gelijk naar de ledenadministratie gezonden.


Minimaregeling gemeente Leeuwarden

Hebt u een laag inkomen, bijstandsuitkering, minimumloon of alleen AOW? Dan kunt u wel een financieel extraatje gebruiken! U hebt misschien recht op een van de minimaregelingen van de gemeente Leeuwarden.
Voor de folder klik hier of ga naar de website van de gemeente Leeuwarden.

 

Jeugd Sport Fonds

Het Jeugdsportfonds Friesland biedt kinderen van financieel niet draagkrachtige ouder(s)/verzorger(s) een kans om te gaan sporten. Omdat het fonds voor hen een lidmaatschap of sportartikelen betaalt, kunnen deze kinderen lid worden van een sportclub.

De aanvraag kan uitsluitend worden gedaan door personen die op een professionele wijze zijn betrokken bij de opvoeding van een jeugdige. Deze intermediair kan bijvoorbeeld zijn een hulpverlener, jongerenwerker of docent. Let op: ouder(s)/verzorger(s) en kinderen/jongeren kunnen zelf géén aanvraag doen! Dit geldt ook voor sportclubs

Website: www.jeugdsportfonds.nl 
Zie ook: www.kindpakket.nl