Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Artikelen

Aanmelden

Laatst bijgewerkt op donderdag 20 oktober 2022

Bij Orca hoef je niet meteen lid te worden, maar kun je eerst (gratis of tegen een kleine vergoeding) meetrainen. Zo kun je zien of zwemmen of waterpolo echt jouw sport is. Hoe maak je een afspraak? Dat kan op verschillende manieren.
 

Via e-mail

Stuur een mailbericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld naam, leeftijd, telefoonnummer en voor welke afdeling je belangstelling hebt. Wil je meedoen met de '5x voor €5' (informatie), mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Inschrijfformulier

Ben je er al uit en wil je lid worden? Je kan je inschrijven als lid van zv Orca via het webformulier. Vul de gegevens in en klik onderaan het formulier op "Versturen". Je krijgt gelijk een bevestiging in beeld.
Het formulier wordt nu gelijk naar de ledenadministratie gezonden.


Minimaregeling gemeente Leeuwarden

Heb je een laag inkomen, bijstandsuitkering, minimumloon of alleen AOW? Dan kun je wel een financieel extraatje gebruiken. Je hebt misschien recht op een van de minimaregelingen van de gemeente Leeuwarden.
Ga naar de website van de gemeente Leeuwarden om de informatie te bekijken.

 

Jeugdfonds en Sam&

Het Jeugdfonds Sport en Cultuur biedt kinderen van financieel niet draagkrachtige ouder(s)/verzorger(s) een kans om te gaan sporten. Omdat het fonds voor hen een lidmaatschap en/of sportartikelen betaalt, kunnen deze kinderen lid worden van een sportclub.

De aanvraag kan uitsluitend worden gedaan door personen die op een professionele wijze zijn betrokken bij de opvoeding van een jeugdige. Deze intermediair kan bijvoorbeeld zijn een hulpverlener, buurtsportcoach, jongerenwerker of docent. Let op: ouder(s)/verzorger(s) en kinderen/jongeren kunnen zelf géén aanvraag doen. Dit geldt ook voor sportclubs.

Via 'Sam& voor alle kinderen' kun je als ouder ook zelf een aanvraag doen.


www.jeugdsportfonds.nl 
www.samenvoorallekinderen.nl/ouders