Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Artikelen

Masters

Laatst bijgewerkt op dinsdag 31 maart 2015

De Masters van Orca is een kleine, maar groeiende afdeling van zwemmers (waaronder ex-wedstrijd-zwemmers), waar voorlopig alleen het trimzwemmen aandacht krijgt. Ook maken een aantal (ex) triatleten deel uit van deze groep. Het is ook mogelijk aan wedstrijden deel te nemen. Op dit moment neemt een kleine groep master-zwemmers deel aan het Zuyderzee Master Circuit.

Als je je conditie en techniek wilt verbeteren, dan ben je bij het masterszwemmen aan het juiste adres. De leeftijd van de zwemmers varieert van iets jonger dan 20 jaar tot over de 50 jaar. Dus je voelt je er al gauw thuis.

Momenteel bestaat de mogelijkheid om één of twee keer per week een training te volgen. Degene die één keer per week willen trainen, zijn van harte welkom op zondagavond van 19:00 - 20:00 uur in het Kalverdijkje te Leeuwarden. Voor degenen, die twee keer in de week willen trainen, bestaat de mogelijkheid om dit te doen op woensdagavond van 19:00 - 20:00 uur in het zwembad het Kalverdijkje.


Het masterszwemmen biedt de mogelijkheid voor de wedstrijdzwemmers, die verder willen gaan na hun zwemcarrière. Ook als beginneling op latere leeftijd kun je deelnemen aan het wedstrijdzwemmen.

Het meedoen op eigen niveau maakt het masterszwemmen zo aantrekkelijk. Het masterszwemmen kent leeftijdscategorieën van vijf jaar voor zowel vrouwen als mannen: tot 25 jaar de prémasters, 25 tot 29 jaar, 30 tot 34 jaar etc.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak om eens mee te zwemmen, kunt u mailen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..