Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Artikelen

Maatschappelijke stage

Laatst bijgewerkt op vrijdag 28 augustus 2015

Je bent nu op de pagina van de maatschappelijke stage van Orca. Wij bieden je de mogelijkheid om bij onze vereniging  maatschappelijke stage te lopen. Wat houdt dit in? We bieden je de mogelijkheid om onder begeleiding training te geven aan jongeren vanaf 7 tot 12 jaar of om te helpen bij trainingen.

We hebben een aantal afspraken binnen onze club. Als je eenmaal toezegt om stage te lopen, dan zullen we dit in een contract vastleggen. Ook de middelbare school waarop je zit krijgt een exemplaar van het contract. Orca is een erkend leerbedrijf en staat bij Calibris ingeschreven.

Hoe ziet het contract eruit?
Of we gebruiken een contract van je school. Of we gebruiken een contract van ZV Orca. Als je eenmaal toegezegd hebt, dan betekent dit dat je het hele seizoen wekelijks meedraait. Het seizoen start in september en eindigt in juli. Zo krijg je voldoende uren om stage te lopen. De trainingstijden zijn aan het eind van de middag of vroeg in de ochtend, dus buiten de schooluren.

Wat moet je kunnen om bij Orca stage te lopen?
-    Interesse hebben in de zwemsport.
-    Interesse hebben in het omgaan met groepen.
-    Je houden aan afspraken.

Aan het eind van je stageperiode krijg je een certificaat.


Heb je interesse of heb je vragen? Neem dan contact met Roelof Pot. Telefoonnummer 058-2125748. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.