Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Artikelen

Wedstrijden

Laatst bijgewerkt op woensdag 06 september 2017

Wedstrijden

Bij de instroomgroep zwemmen kinderen mee met de Friese Vijf wedstrijden. Ook doen ze mee met de Swimkick wedstrijden.

Komt een kind bij de middengroep dan gaat hij/zij meedoen met Miniorenwedstrijden en de D-competitie. Ook de Swimkick wedstrijden staan op het programma. Soms komen er tussendoor ook nog andere wedstrijden, zoals de clubkampioenschappen, speciale miniorenwedstrijden.

De coördinator van het Jeugdteam schrijft de zwemmers in voor de wedstrijden. Dit gaat in overleg met de trainers. Ouders worden per mail op de hoogte gebracht van de inschrijving en krijgen informatie over de betreffende wedstrijden per mail.  De zwemmers worden voor zoveel mogelijk wedstrijden ingezet.

We kijken altijd naar het niveau van het kind bij het inschrijven van wedstrijden. Als het niveau te hoog of de afstand te groot is, laten we het kind uiteraard niet meedoen.  Het allerbelangrijkste is dat de zwemmer bij de wedstrijden plezier heeft.

Tijdens de wedstrijden zijn er altijd trainers (en/of ouders) mee ter begeleiding van de kinderen.

Bij het Jeugdteam werken we met een startgelddepot. Er wordt een bepaalde bijdrage betaald per periode binnen het seizoen. Hiervan worden de wedstrijdgelden betaald. Is het depot van de zwemmer bijna leeg, dan worden ouders hiervan op de hoogte gesteld. Het depot dient dan te worden aangevuld.