Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Artikelen

TipTop Sport

Laatst bijgewerkt op maandag 16 april 2012

Het ORT is een samenwerking aangegaan met TipTop Sport, specialist op het gebied van mentale training. Deze samenwerking biedt een aantal voordelen voor de zwemmers van het ORT, maar ook leden binnen elke discipline van Orca kunnen hiervan profiteren. Zo kun je bijvoorbeeld 50% korting krijgen op een kennismakingsgesprek bij TipTop Sport, om zo te kijken of mentale training iets voor jou is.

Wat is mentale training?

Elke zwemmer heeft een bepaalde mate van talent. Het ontwikkelen van jouw talent door middel van training bepaalt uiteindelijk hoe jij presteert. Door een goede verhouding tussen training en rust, kun jij je opladen voor de piekmomenten. Maar of jouw topniveau er daadwerkelijk op het juiste moment uitkomt, is ook afhankelijk van je mentale voorbereiding. Met mentale training leer je hoe jij sportprestaties kan verbeteren door bepaalde  gewoontes en denkwijzen te veranderen. Iedereen kan daarvoor zijn mentale vaardigheden verder ontwikkelen. Mentale training is er dus niet alleen voor sporters die problemen ervaren. Er is voor elke sporter winst te halen. Toch zijn er vaak wel aanleidingen om met mentale training te starten, zoals:

  • "Ik presteer beter in de trainingen dan in de wedstrijden"
  • "Nu ik de stap naar een hogere (leeftijds)klasse heb gemaakt, blijft mijn ontwikkeling achter bij wat je mag verwachten"
  • "Ik heb moeite om het maximale uit trainingen te halen"
  • "Ik herstel slecht van trainingen"
  • "Ons team heeft meer potentie dan eruit komt"
  • "Ik ben mentaal sterk, maar ik ben benieuwd waar ik nog verbetering op kan boeken" (de echte sportmentaliteit!)

 

Meer weten? Surf dan naar www.tiptop-sport.nl of neemt contact op met TipTop Sport via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0617387759.