Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Artikelen

Samenwerking ORT

Laatst bijgewerkt op dinsdag 31 maart 2015
ZV ORCA
Het ORT valt onder de bestuurlijke verantwoordelijkheid van ZV Orca. ZV Orca is de zwemvereniging van Leeuwarden. De eerste selectie zwemt op landelijk niveau en de tweede komt uit in het district. Vanaf juli 2008 heeft Jelle van der Meer de leiding over de afdeling zwemmen.
 
BV Sport
De BV Sport beheert de sportaccommodaties in Leeuwarden. Het partnership met
BV Sport is voor het ORT van goot belang, omdat dankzij de door BV Sport beschikbaar gestelde baduren topsport in Leeuwarden mogelijk is.
 
Fitplan
Deelnemers aan het ORT kunnen gratis terecht bij sportschool Fitplan in Leeuwarden.
Fitplan is tevens sponsor van de wedstrijdafdeling van Orca.
 
Talentcenrum Zwemmen Noord-Nederland (TZNN)
TZNN is de organisatie voor talentontwikkeling in Noord Nederland. Met een breed
pakket van diensten ondersteunt TZNN sporters en coaches.

Minioren en junioren die deelnemen aan TZNN-programma's overleggen altijd met decoördinator van TZNN, alvorens zij bij het ORT komen. Dit geldt ook voor andere
zwemmers die op één of andere manier bij TZNN in beeld zijn.
 
Topsport Steunpunt Noord (TSN)
Tevens wordt het ORT plan ondersteund door Topsport Steunpunt Noord (TSN). Zij maakt samen met elf andere steunpunten deel uit van het Olympisch Netwerk van het NOC*NSF.
Ambitieuze verenigingen, topsporters, talenten, ouders, coaches en begeleiders kunnen terecht bij het TSN voor alle vragen betreffende topsport en talentontwikkeling.
Het TSN biedt een zo volledig mogelijk pakket aan van sportorganisatorische, sportmedische, sporttechnische en mentale ondersteuning.
 

Tenslotte is samenwerking met de andere zwemverenigingen (besturen, zwemcommissies én trainers) onmisbaar voor een optimale uitvoering van het ORT Talentplan.