Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Van Start bij Orca

Laatst bijgewerkt op dinsdag 06 november 2018

Van Start bij Orca

Heb je eindelijk je A, B en/of C diploma gehaald, dan kun je verder met zwemmen bij Orca. Het verbeteren van de zwemslagen, kijken of waterpolo of wedstrijdzwemmen als sport iets voor je is. Het kan allemaal, voor slechts 5 euro kun je 4 kennismakingslessen volgen, daarna adviseren onze trainers wat je het beste kan doen.  

U kunt uw  kind aanmelden voor de kennismakingslessen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Startblokken:

Vindt je of uw kind het leuk om te zwemmen in buitenwater en zwembad, en kunnen de zwemslagen en de zwemconditie nog verbeterd worden? dan zijn de startblokken een goede start. De zwemslagen, spelen met de bal, snorkelen, krachtontwikkeling en verder waterveilig worden staan voorop. 

Wedstrijdzwemmen

Zwemmen als sport, zou dat leuk zijn? borstcrawl, rugslag en misschien vlinderslag leren? dan is een kennismakingsblok wedstrijdzwemmen iets voor je of uw kind. Hier oefenen wij de zwemslagen, de startduik, een keerpunt maken en steeds sneller zwemmen. 

Waterpolo

Vindt je of uw kind het leuk om als een vis in het water en ben je of uw kind op zoek naar een spetterende teamsport. dan is een kennismakingsblok waterpolo een leuke uitdaging. Bij waterpolo leren de kinderen niet de zwemslagen, maar ook het gooien en vangen met de bal en het schieten op het doel. Starten, stoppen, watertrappelen, springen en passeren. 

Algemene informatie

je of uw kind begint met een startblok, een kennismakingsblok, zemmen of een kennismakingsblok waterpolo van 20 weken. Onze trainers adviseren je of u kind over het juiste vervolg. Zo krijgt je of uw kind de sportcarriëre die het beste bij je of uw kind past.