Opleidingen

Het begint bij de start

Zwemdiploma Gehaald?

Heb je met veel plezier je A, B en/of C diploma gehaald? Kom dan de zwemsport verder ontdekken bij ZV Orca!

Voor alle kinderen tot en met 12 jaar die wel eens willen weten wat er nu eigenlijk gebeurt bij zo’n zwemvereniging, organiseren wij vrijblijvende kennismakingslessen. Voor maar vijf euro krijg je vijf lessen van een ervaren trainer. Waarbij je de zwemslagen opfrist, duikt en springt, koprolt en speelt met de bal in het water. Het eerste begin dus; van zowel wedstrijdzwemmen als van waterpolo. Jouw inzet wordt vervolgens beloond met ons kennismakingsbrevet!

Vind je het zo leuk dat je lid wilt worden? Klik dan snel op ‘lid worden‘ en meld je aan!

Waterpolo

Voel je je als een vis in het water en ben je op zoek naar een spetterende teamsport. dan is een kennismakingsblok waterpolo een superleuke uitdaging. Bij waterpolo leer je niet alleen de zwemslagen, maar ook het gooien en vangen met de bal en het schieten op het doel. Starten, stoppen, watertrappelen, springen en passeren, het komt allemaal langs!

Zwemmen

Zwemmen als wedstrijdsport, zou dat leuk zijn? Borstcrawl, rugcrawl en later zelfs de vlinderslag leren? In het kennismakingsblok wedstrijdzwemmen kom je erachter. Hier oefenen wij de zwemslagen, de startduik en steeds sneller zwemmen. En als je het leuk vindt, kun je zelfs al laagdrempelig meedoen aan je eerste wedstrijd!

En na de opleidingen?

Zwemmen of Waterpolo

Tijdens de opleidingen komen beide sporten aan bod. Je leert de zwemslagen en samen als team de basis van waterpolo. Om zo te ontdekken welke zwemsport het beste bij jou past.

Alles in overleg

Elke zwemmer is anders. Na de kennismakingslessen gaan we met jou en je ouders / verzorgers in gesprek om te kijken wat het beste vervolg is voor jouw stap binnen ZV Orca.

Adres

Kalverdijkje 77a

8924 JJ Leeuwarden

Social media