Ja, ik word graag lid!

Wat super dat jij of je kind bij ons wil komen zwemmen of waterpoloën. Welkom bij onze mooie club!

Via onderstaand formulier kan jij direct de aanmelding voltooien. We nemen daarna snel met je contact op om kennis te maken en uiteraard om je vragen te beantwoorden.

Tot snel in het zwembad!

Aanmeldformulier

ZV Orca aanmeldingsformulier lidmaatschap

De rol van ouders

Waarom zijn ouders belangrijk?

De kracht van vrijwilligers

Een vereniging kan niet zonder haar vrijwilligers. Of dat nu een rol is aan het bad, of achter de schermen. Denk hierbij aan trainers, officials, commissieleden of simpelweg de handen uit de mouwen steken bij het organiseren van een wedstrijd. Vele handen maken licht werk.

Contributie

De contributie is voornamelijk opgebouwd uit de kosten voor het huren van het badwater en de kosten bij de KNZB. Op de pagina ‘contributie‘ staan de verschillende tarieven. Het contributie-tarief is o.a. afhankelijk van de groep waar je bij traint, het aantal keren dat je per week wilt trainen en de startvergunning.

Jeugdsportfonds

Het Jeugdfonds Sport en Cultuur biedt kinderen van financieel niet draagkrachtige ouder(s)/verzorger(s) een kans om te gaan sporten. Omdat het fonds voor hen een lidmaatschap en/of sportartikelen betaalt, kunnen deze kinderen lid worden van een sportclub.
Kijk voor meer informatie op jeugdfondssportencultuur.nl.

Lidmaatschap

De ledenadministratie beheert de gegevens van alle leden van de verening. Bij de ledenadministratie kunnen alle leden van de vereniging terecht met vragen over het lidmaatschap, wijzigen adresgegevens en vragen over de contributie. Stuur daarvoor een e-mail naar ledenadministratie@zvorca.nl.

Adres

Kalverdijkje 77a

8924 JJ Leeuwarden

Social media