Sponsoring

Een vereniging kan niet zonder haar leden en vrijwilligers. Maar een vereniging kan ook niet zonder de bijdragen van onze sponsoren. Met uw bijdrage ondersteunt u de vereniging. Zodat jong en oud op elk niveau kan blijven zwemmen.

Waarom zou ik sponsor worden?

Zwemmen is voor iedereen

Sporten kost geld. Met uw bijdrage helpt u om de drempel om te (blijven) sporten laag te houden.

Slimme marketing

Veel teams/selecties, veel wedstrijden in beide zwembaden in Leeuwarden. En daarmee veel zichtbaarheid van uw bedrijfsnaam!

Maatschappelijk belang

Soms heb je geen commerciële reden nodig, maar wil je juist vanuit het maatschappelijk belang de zwemsport in je eigen stad / gemeente ondersteunen.

Club van ’63

Onze vereniging kan niet zonder haar leden en vrijwilligers, maar ook niet zonder uw financiële steun!

Zwem- en waterpolo vereniging ZV Orca, opgericht in 1963, kent een mooie historie. En uiteraard een prachtige toekomst! Met uw jaarlijkse bijdrage van € 63,- kunnen wij zorgen voor extra activiteiten voor onze jeugd. En om de zwemsport te blijven promoten in Leeuwarden.

Steunt u ons ook?

Geïnteresseerd in het sponsoren van ZV Orca?

Geïnteresseerd om uw bedrijfsnaam rondom het bad, op kleding, op onze website of in de nieuwsbrief zichtbaar te hebben? Of juist specifiek rondom een sportevenement? Het kan allemaal bij ZV Orca. Kom snel met ons in contact voor de mogelijkheden.

Adres

Kalverdijkje 77a

8924 JJ Leeuwarden

Social media