Proefles

Ontdek het zelf!

Welkom bij de club!

Welkom bij ZV Orca, de leukste zwemvereniging van Leeuwarden en omstreken? Heb jij je zwemdiploma en je wilt nog meer zwemmen? Of heb je al jarenlang gezwommen en kriebelt het zwemvirus weer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Of je nu 8 jaar bent met een B-diploma op zak, tiener die fanatiek wil sporten of volwassen om fit te zijn/worden? Voor iedereen hebben wij dé groep binnen onze vereniging. Kom geheel vrijblijvend een keer meezwemmen! Via onderstaande knop helpen wij je graag verder.

Hoe werkt het bij Orca?

De basis van Orca is een gedegen opleiding. Dat start na het behalen van je zwemdiploma. Tijdens de opleiding maak je kennis met alle zwemslagen en waterpolo. Per zwemslag kan je een brevet halen. Vervolgens bieden wij de mogelijkheid om door groeien naar of het jeugdteam of waterpolo jeugd.

Het belangrijkste bij sporten voor de jeugd is om FUNdament te bieden. De uitdaging om nieuwe dingen te leren, op basis van positief coaching. Of dit nu is op recreatief niveau of het behalen van de nationale (sub)top.

Wij zien het belang van een veilige en sportief uitdagende omgeving. Daarom werken wij met gediplomeerde trainers en staan wij dicht bij zowel de leden als ouders.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Stel gerust ons een vraag.

5X5 kennismaking

Heb je met veel plezier je A, B en/of C diploma gehaald, dan kun je de zwemsport verder ontdekken bij Orca! 

Voor alle kinderen tot en met 10 jaar die wel eens willen weten wat er nu eigenlijk gebeurt bij zo’n zwemvereniging, organiseren wij vrijblijvende kennismakingslessen. Voor maar vijf euro krijg je vijf lessen van een ervaren trainer, waarbij je de zwemslagen opfrist, duikt en springt, koprolt en speelt met de bal in het water. Het eerste begin dus, van zowel wedstrijdzwemmen als van waterpolo. Jouw inzet wordt vervolgens beloond met ons kennismakingsbrevet!

Waarom zou ik lid worden?

Gratis proeftraining

Je bent van harte welkom om een keer mee te trainen, zonder enige verplichting. We zien je graag in het zwembad!

Vijf voor vijf

Vijf trainingen voor vijf euro. Heb jij net je B-diploma gehaald? Meld je dan snel aan voor de 5×5 om kennis te maken met Orca.

Hoe en waar maak ik een afspraak

Toch nog vragen? Geen enkel probleem, we helpen je graag op weg met antwoorden. Via onderstaande contactgegevens kom je rechtstreeks in contact met vereniging. Ook rondom trainingen staan onze vrijwilligers / trainers voor je klaar om je te woord te staan.

Veel voorkomende vragen hebben wij onderaan deze pagina gezet. Heb je een vraag en staat het antwoord niet op deze pagina? Neem gerust contact op met één van onze vrijwilligers. Of stuur een bericht via onderstaand contactformulier.

Aanmeldformulier

Contact Formulier zvorca.nl

Adres

Kalverdijkje 77a

8924 JJ Leeuwarden

Social media