Zwemmen doe je bij Orca!

Ontdek het zelf!

Zwemmen doe je bij ZV Orca!

Inderdaad, zwemmen doe je bij ZV Orca! Dé club uit Leeuwarden!

Voor elke zwemmer, jong of oud, bieden we de mogelijkheid om op elk niveau te zwemmen. Of je gaat voor de nationale (sub)top of als master (20+), het kan allemaal bij onze gezellige club!

Geïnteresseerd om bij Orca te gaan zwemmen? Kom dan met ons in contact en zwem kosteloos een training met ons mee.

Selecties

Bij ZV Orca werken we met een aantal selecties. Elke selectie biedt de mogelijkheid voor de zwemmer om op zijn/haar niveau en intensiteit te trainen en zich zo te ontwikkelen als zwemmer. Vanuit de Opleidingen stromen zwemmers door naar ons Jeugdteam. Dit is het team voor de jonge talentvolle zwemmer. Onze A-selectie zwemt wedstrijden op het één na hoogste nationale niveau, onze C-selectie op regionaal niveau.

Lees meer over onze selecties via onderstaande links.

Masters

Fitness, friendship & fun! Daar draait het om bij het masterszwemmen.

Voor de zwemmers van 20+, die niet meer in de A- of C-selectie zwemmen, de mogelijkheid om te blijven zwemmen. Ben je een (ex-)wedstrijdzwemmer, triatleet of wil je beginnen met zwemmen? Dan ben je bij deze groep op het juiste adres!

Lees meer over de master via onderstaande link.

Trainingstijden

Je vindt de actuele trainingstijden op de pagina ´trainingstijden´.

Hoe werkt het met wedstrijden?

Voor elk niveau organiseren wij diverse wedstrijden. Van de allereerste kennismaking van wedstrijden bij de Friese 5, limietwedstrijden en competities. Op basis van behaalde tijden kan je een uitnodiging behalen voor een NK. Om de wedstrijden te bekostigen (badwater, bondsafdracht en overige kosten) werken wij met een startdepot.

Adres

Kalverdijkje 77a

8924 JJ Leeuwarden

Social media