Masters

Fitness, friendship & fun! Of je weer gaat zwemmen of juist altijd al aan wedstrijdzwemmen hebt gedaan; iedereen is welkom bij de groep masters.

De groep bestaat uit ruim 40 leden, variërend van begin twintig tot zestigplusser.

De diversiteit van masters

De ambitie van elke sporter is anders. Zo ook binnen de groep masters. De trainingen zijn toegespitst op diverse onderdelen van het (wedstrijd)zwemmen.

Zo wordt gericht getraind voor korte- en langebaan wedstrijden zoals het ONMK (Open Nederlands Master Kampioenschap), 1-uursestafette of open water wedstrijden voor triatleten.

Wil je een keer kennismaken met masterszwemmen? Kom dan een keer langs op één van onze trainingen.

Trainingstijden

De masters zwemmen op woensdag- en zondagavond om 19:00 – 20:00 uur in het Kalverdijkje. Kijk voor meer informatie bij ‘trainingstijden‘.

Ik wil weer gaan zwemmen

Heb je ‘vroeger’ aan wedstrijdzwemmen gedaan en wil je weer gaan zwemmen? Werken aan je conditie en techniek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres en van harte welkom! Onze groep bestaat uit een zwemmers van 20+ tot en met 65+. Allen op eigen niveau, allen met plezier. Fitness, friendship & fun!

Zwemmen masters ook wedstrijden?

Sommige wel, sommige niet. Het masters zwemmen wordt in Nederland steeds populairder. Ook zwemmers van ZV Orca doen mee aan deze wedstrijden, zoals uurestafette of Open Nederlands Masters Kampioenschap.
Interesse om een keer een wedstrijd te proberen? Het is mogelijk een startvergunning voor één wedstrijd aan te vragen.

Adres

Kalverdijkje 77a

8924 JJ Leeuwarden

Social media