Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Eindfeest jeugd ZV Orca

Laatst bijgewerkt op vrijdag 03 mei 2019

Wijziging waterpolotrainingen per maandag 15-04-2019

Laatst bijgewerkt op vrijdag 03 mei 2019

 

Diverse wijzigingen voor de jeugdtrainingen en ...zie bericht onderaan dit nieuws-item.

 

* Goede vrijdag 19 april zijn er WEL jeugdtrainingen

 
* Paasmaandag 22 april is er GEEN training voor jeugd en senioren  
* Dinsdag 23 april t/m vrijdag 26 april zijn er WEL jeugdtrainingen  
* Van 27 april t/m 5 mei zijn er GEEN jeugdtrainingen  
* Na 5 mei vervallen  de jeugdtraingen op vrijdag. De training op maandag, dinsdag en donderdag blijven
* Na 6 juni vervallen de jeugdtrainingen op dinsdag. Maandag en donderdag WEL training

Lees meer...

Waterpolo heren Orca verliezen van de kampioen

Laatst bijgewerkt op zondag 14 april 2019

Afgelopen zaterdag speelden de heren van Orca de laatste wedstrijd van het seizoen. De verre uitwedstrijd in Aalten stond op het programma. In Aalten wachtte LIVO, de ploeg die bij winst tot kampioen gekroond zou worden.

Orca leek in de openingsfase van de wedstrijd het feestje van LIVO te willen verstieren. Een snelle goal bracht Orca op voorsprong. Beide ploegen wisten daarna goals te maken. Hierdoor liep de score snel op naar 2-2. Toen nam LIVO echter het heft in handen. Orca was vooral slordig in de passing. En wist de wapens in de aanval niet te bereiken door eigen toedoen. LIVO werd in de verdediging geen strobreed in de weg gelegd. De gastheren konden makkelijk uitlopen naar 6-3 aan het eind van de 1e periode.

Lees meer...

Man-Meer Cup

Laatst bijgewerkt op vrijdag 12 april 2019

Beste waterpolovrienden,

Volgende week zaterdag 20 april is het dan weer zover. De jaarlijkse finaleom de ManMeer!-Cup in Heerenveen. Waterpolo leeft in Nederland was al heel gauw te merken door de ticketverkoop. Toch zullen er een hoop thuisblijvers geïnteresseerd zijn wat er in Heerenveen allemaal gebeurt.
Achterblijvers willen we ook niet teleur stellen en we hebben Sport Noord bereid gevonden een live stream uit te zenden van de dames finale om 16:00 uur en de Heren 1 finale om 18:30 uur.

Bekijk hier de beelden !

Lees meer...

Waterpolo heren Orca maken een comeback.

Laatst bijgewerkt op zondag 07 april 2019

Afgelopen zaterdag speelden de heren van Orca de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen ws Twente uit Hengelo. De wedstrijd was om des keizers baard. Voor beide ploegen is er niks meer te winnen of verliezen behalve de eer. In de heen wedstrijd had Orca een behoorlijke nederlaag geleden tegen het sterke Twente.

In de 1e periode ging de wedstrijd gelijk op. Beide teams speelden hun eigen spelletje. Vooral Twente wist zijn gevaarlijke schutters veel in stelling te brengen. Het spel golfde op en neer. En zo ook het score verloop. Beide teams wisten in de 1e periode 4x te scoren.

Lees meer...

Heren 5 wordt derde in zware competitie

Laatst bijgewerkt op zondag 07 april 2019

Zaterdagavond kwart over 6 vertrok H5 goed gemutst naar Franeker om het laatste duel van dit seizoen uit te vechten. Ditmaal tegen de nummer 2, een sterk team dat kans maakt op promotie.

Heren 5 had zich versterkt Jente, ook met Gerrit die net terug kwam uit een periode van ziek zijn, en helaas: Richard werd tijdens het eerste partje al te ziek om verder te spelen. Heren 5 miste Wim (uitgeleend aan H2) ook Bryan lag niet op de goal, deze taak werd manmoedig door Björn overgenomen. Tijdens de wedstrijd werd hij flink onder vuur genomen en hij gaf alles voor zijn club om de schoten te pareren.

Lees meer...

Intersport kleding

Laatst bijgewerkt op woensdag 03 april 2019

Beste allemaal, samen met Intersport Luxen wordt een nieuwe kledinglijn aangeboden. Alle leden ontvangen hier informatie over via de mail.

Vrijdagavond 12 april 2019 van 19.00 - 20.30 uur is een speciale pasavond voor alle leden van Orca. Daarna kan de kleding uiteraard ook gewoon in de winkel besteld worden.

In september komt er wederom een pasavond.

Groet, het bestuur van Orca.

Lees meer...

Waterpolo heren Orca zetten goede reeks voort

Laatst bijgewerkt op zondag 31 maart 2019

Afgelopen zaterdag speelden de heren van Orca in Rijssen tegen de Mors. Voor beide ploegen stond er niks meer op het spel behalve de eer. Beide teams staan stevig in de middenmoot van de competitie.

Orca begon goed aan de wedstrijd. Door een snelle counter werd snel de voorsprong gepakt. Dit was de inleiding voor een aantrekkelijke wedstrijd. Orca was in de begin minuten de betere ploeg en speelde gedecideerd. Door vooral niet te forceren en goed positie spel te spelen wisten de Leeuwarder heren uit te lopen naar 1-3. In de slotfase van de 1e helft was het de Mors die wat terug deed. Geholpen door een van richting veranderd schot wisten de gastheren de stand in de 1e periode gelijk te trekken.

Lees meer...

Waterpolo heren Orca revancheren zich

Laatst bijgewerkt op zondag 24 maart 2019

Afgelopen zaterdag speelden de heren van Orca thuis tegen zwemvereniging Utrecht. Vooraf wist Orca dat het een zware wedstrijd stond te wachten. In de vorige confrontatie werden de Leeuwarder heren van de mat gespeeld. Maar thuis met de Oldehove in het zicht spelen de heren hun beste wedstrijden.

Orca begon goed aan de wedstrijd. Met een uitstekende zone verdediging wist het de basis te leggen om goed in de wedstrijd te blijven. Vanuit de defensie werd het platform gelegd om snel te kunnen counteren. In de 1e periode waren de Leeuwarders duidelijk de betere ploeg. Vanuit een overtal werd de 1-0 gescoord. En vervolgens bleef Orca het goede spel continueren. Orca liep deze periode uit naar 4-1.

Lees meer...

23-03-2019 Eredivisie jeugdwaterpolo in De Blauwe Golf

Laatst bijgewerkt op vrijdag 22 maart 2019

Zaterdag 23 maart 2019 om 15.30 uur in de Blauwe Golf een eredivisie jeugdwaterpolowedstrijd.

Regio Noord  CJ1 <15 - UZSC CJ1 <15. In het Regio Noord team speelt Orca-lid Sasker van Schuppen.

Dus kom kijken en aanmoedigen allemaal.

Lees meer...