Ons 8-weeks programma “Veilig de zomer in” gaat bijna van start

De dagen worden langer. De temperaturen stijgen. En binnenkort openen ook de buitenzwembaden weer hun deuren. Gelukkig heeft uw kind al enige tijd zijn zwemdiploma’s. Dus laat de zomer maar komen. Maar wanneer heeft u voor het laatst écht gezwommen met uw kind? Wanneer heeft u uw kind voor het laatst zien zwemmen?

Het behalen van het zwem-ABC is niet het einde van de rit. Het is nog maar het begin. Want blijven zwemmen is heel belangrijk om de technieken van de zwemslagen te automatiseren. Zeker wanneer uw kind zijn zwemdiploma’s op jonge leeftijd heeft behaald.

Nu de zomer eraan komt, wilt u natuurlijk dat uw kind veilig is in een druk zwembad of in zee. Een paar “extra zwemlessen” zouden nu eigenlijk goed van pas komen. Dat vinden wij bij Orca ook. Daarom hebben wij het programma “Veilig de zomer in” in het leven geroepen. Uw kind zwemt 8 weken lang 1 keer per week onder begeleiding van een ervaren zwemtrainer van Orca. We halen de technieken van de schoolslag, de rugcrawl en de borstcrawl op en zwemmen vele extra meters om de zwemslagen beter te automatiseren. Uw kind wordt hierdoor sterker en beweegt makkelijker en dus veiliger in het water. Natuurlijk zorgen we er ook voor het nodige plezier in het water want alleen zo wordt dit programma tot een succeservaring voor uw kind.

In de 8 weken werken we aan alle vaardigheden die uw kind tijdens zijn zwemdiploma’s heeft opgedaan. We trainen een krachtige beenslag bij de schoolslag, oefenen de juiste ligging bij de rug- en borstcrawl, duiken en zwemmen kleine wedstrijdjes. Voor uw kind staat het plezier bij het zwemmen voorop terwijl wij doelgericht aan meer veiligheid in het water werken.

Uiteindelijk sluiten we de 8 weken af met een heus zwemfestival. Daarbij kan uw kind al zijn nieuw aangeleerde vaardigheden aan u laten zien. En natuurlijk ontbreken ook spelletjes en wedstrijden niet. Plezier staat ook hierbij op de eerste plaats.

Dit programma is zeer geschikt voor kinderen die net hun B en evt. C zwemdiploma hebben behaald. Maar het is ook uitermate geschikt voor kinderen die hun zwemdiploma’s al langer in bezit hebben maar niet wekelijks hun zwemvaardigheden oefenen. De leeftijd speelt daarbij geen rol. En de kosten voor deze 8-weekse cursus bedragen maar €12 per kind. Hiervoor traint uw kind dus 8 weken lang zijn of haar zwemvaardigheden om straks veel veiliger de zomer in te gaan.

Wilt ook u dat uw kind deze zomer veiliger zwemt? Neem dan contact met ons op en meld uw kind vandaag nog aan voor deze 8-weekse zwemtechniek cursus. Wacht niet te lang want we hebben maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Stuur een e-mail naar veiligdezomerin@zvorca.nl

We starten op dinsdag 7 mei en woensdag 8 mei 2024 om 17.45 uur. De trainingen zijn 45 minuten.

De avondvierdaagseweek telt niet mee in het programma. Kinderen die niet meelopen mogen naar het zwembad komen.

Adres

Kalverdijkje 77a

8924 JJ Leeuwarden

Social media