Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Van start bij Orca

Laatst bijgewerkt op zaterdag 22 oktober 2022

 

Kennismakingslessen - Vijf voor vijf euro!

Heb je met veel plezier je A, B en/of C diploma gehaald, dan kun je de zwemsport verder ontdekken bij Orca! 

Voor alle kinderen tot en met 10 jaar die wel eens willen weten wat er nu eigenlijk gebeurt bij zo’n zwemvereniging, organiseren wij vrijblijvende kennismakingslessen. Voor maar vijf euro krijg je vijf lessen van een ervaren trainer, waarbij je de zwemslagen opfrist, duikt en springt, koprolt en speelt met de bal in het water. Het eerste begin dus, van zowel wedstrijdzwemmen als van waterpolo. Jouw inzet wordt vervolgens beloond met ons kennismakingsbrevet!

Vind je het zo leuk dat je lid wilt worden? Dan kun je kiezen uit de volgende twee mogelijkheden als vervolg:

Wedstrijdzwemmen

Zwemmen als wedstrijdsport, zou dat leuk zijn? Borstcrawl, rugcrawl en later zelfs de vlinderslag leren? In het kennismakingsblok wedstrijdzwemmen kom je erachter. Hier oefenen wij de zwemslagen, de startduik en steeds sneller zwemmen. En als je het leuk vindt, kun je zelfs al laagdrempelig meedoen aan je eerste wedstrijd! 

Waterpolo

Voel je je als een vis in het water en ben je op zoek naar een spetterende teamsport. dan is een kennismakingsblok waterpolo een superleuke uitdaging. Bij waterpolo leer je niet alleen de zwemslagen, maar ook het gooien en vangen met de bal en het schieten op het doel. Starten, stoppen, watertrappelen, springen en passeren, het komt allemaal langs!

Algemene informatie

Na de kennismakingslessen gaan we met jou en je ouders / verzorgers in gesprek om te kijken wat het beste vervolg is voor jouw zwemcarrière.

Je kunt je aanmelden voor de kennismakingslessen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er starten regelmatig nieuwe groepen op de dinsdag en de woensdag. De trainingstijd is van 17.45-18.30 uur en de lessen vinden plaats in de Blauwe Golf.