Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Orca weer gestart

Laatst bijgewerkt op vrijdag 05 april 2019

 

 

Vanaf volgende week staan de trainers van ORCA Opleidingen weer op de startblokken. Komt jouw zoon of dochter het zwembad induiken of springen?

Techniek verbeteren, spelen met de bal, kijken of wedstrijdzwemmen iets voor je zoon of dochter is. We bieden vele mogelijkheden en vooral veel plezier.​

Op dinsdag en woensdag is er nog voldoende ruimte om kennis te komen maken bij ORCA. Op dinsdag staan we vanaf 17.45 in De Blauwe Golf klaar. Woensdag is dat om 18.00 uur en ook in De Blauwe Golf

Kinderen tussen de 6 en 9 jaar en in bezit van A en B diploma zijn van harte welkom.

Kinderen van 10 jaar zijn ook van harte welkom. Doe dan even een pb voor de juiste trainingstijden.

 

 


 

Geslaagd!!!

Het was wel spannend woensdagavond in het zwembad. Na maanden oefenen op een mooie krachtige beenslag en steeds maar weer dat keerpunt van de  schoolslag, was het wachten op de uitslag. Was het goed genoeg om te slagen!!!!. Juf Annemiek had het verlossende woord.
 
Allemaal geslaagd!
 
Maar de spanning is nog niet voorbij. Over een aantal weken komt de rugslag aan de beurt. Daar wordt ook al maanden op geoefend. De puntjes op de i, dat gaan we nu doen. Mooie doorhalen en slagen tellen vanaf de vlaggetjes, zodat de koprol voor het keerpunt exact op tijd is. De trainers gaan hun uiterste best doen om wederom een goed resultaat te krijgen. Dit zullen we zien over een aantal weken.
Weer een hele groep stralende kinderen op de duikplank. Dat gaat vast lukken!!!
 
 
 

 

 

 

 

Facebookpagina Opleidingen

Laatst bijgewerkt op dinsdag 20 november 2018

FACEBOOK

Ook wij hebben een facebookpagina waar verschillende evenementen, vakanties en leuke foto's kunnen worden opgezet. Kijk gauw onder facebook en zoek op ORCA opledingen

Van start bij Orca

Laatst bijgewerkt op maandag 11 november 2019

 

Kennismakingslessen - Vijf voor vijf euro!

Heb je met veel plezier je A, B en/of C diploma gehaald, dan kun je de zwemsport verder ontdekken bij Orca! 

Voor alle kinderen tot en met tien jaar die wel eens willen weten wat er nu eigenlijk gebeurt bij zo’n zwemvereniging, organiseren wij vrijblijvende kennismakingslessen. Voor maar vijf euro krijg je vijf lessen van een ervaren trainer, waarbij je de zwemslagen opfrist, duikt en springt, koprolt en speelt met de bal in het water. Het eerste begin dus, van zowel wedstrijdzwemmen als van waterpolo. Jouw inzet wordt vervolgens beloond met ons kennismakingsbrevet!

Wedstrijdzwemmen

Zwemmen als wedstrijdsport, zou dat leuk zijn? Borstcrawl, rugcrawl en later zelfs de vlinderslag leren? In het kennismakingsblok wedstrijdzwemmen kom je erachter. Hier oefenen wij de zwemslagen, de startduik en steeds sneller zwemmen. En als je het leuk vindt, kun je zelfs al laagdrempelig meedoen aan je eerste wedstrijd! 

Waterpolo

Voel je je als een vis in het water en ben je op zoek naar een spetterende teamsport. dan is een kennismakingsblok waterpolo een superleuke uitdaging. Bij waterpolo leer je niet alleen de zwemslagen, maar ook het gooien en vangen met de bal en het schieten op het doel. Starten, stoppen, watertrappelen, springen en passeren, het komt allemaal langs!

Algemene informatie

Na de kennismakingslessen gaan we met jou en je ouders in gesprek om te kijken wat het beste vervolg is voor jouw zwemcarrière.

Je kunt je aanmelden voor de kennismakingslessen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er starten regelmatig nieuwe groepen op de dinsdag en de woensdag. De trainingstijd is van 17.45-18.30 uur en de lessen vinden plaats in de Blauwe Golf.