Sven Harskamp komt trainersteam van de A-selectie versterken

Ik liep al een tijdje 1x in de week mee als trainer van de A-selectie en sinds halverwege januari is het dan echt officieel: ik ben nu trainer van Orca.

Mijn naam is Sven Harskamp, ben 27 jaar oud en woon in Franeker. Al 15 jaar ben ik in en om het bad te vinden bij F.Z.C.’54. Daar ben ik begonnen als zwemmer maar de afgelopen 8.5 jaar ook als trainer.

De zwemsport is de laatste jaren mijn passie geworden die ik niet meer kwijt wil. Ik heb de keuze gemaakt om de overstap naar Orca te maken omdat ik denk dat ik mij binnen deze groep en met dit team aan trainers goed kan ontwikkelen en door kan groeien als coach.

Naast dat ik bij de wedstrijdzwemmers aan het bad sta, heb ik ook mijn eigen bedrijf Streamline Coaching. Hier geef onder andere triatleten en de actieve banenzwemmers borstrawl cursussen en zwemanalyse.

Zelf ben ik een aantal jaren geleden vanuit het zwemmen in de triatlon beland. Hiervoor doe ik elke jaar meerdere wedstrijden van de kortste afstand tot de wat langere.

Voor nu zullen de zwemmers mij voornamelijk op de maandag, dinsdag, woensdag en tijdens wedstrijden zien. In de toekomst hoop ik er vaker te zijn.

Adres

Kalverdijkje 77a

8924 JJ Leeuwarden

Social media