Veel pr’s in Twentebad

Op dezelfde dag als in Drachten kwamen er op zaterdag 23 maart ook zeven orcanezen in actie in Hengelo. Niet een onbekend bad voor de zwemmers want hier is ook tijdens het trainingskamp gezwommen.

Dat we niet voor niets zijn gekomen lieten alle zwemmers zien door minimaal een tijd te verbeteren. De grootste klapper was voor Evy die 50 seconden van haar langbad tijd afzwom op de 400 vrij. Ook Femke en Wyneke Edou verbeterden hun tijden op deze zware afstand goed. Femke zwom bijna 10 seconden van haar tijd op de 400m vrije slag af. Daarnaast zwom zij net als Wyneke Edou op alle 3 de afstanden een pr.

Syll verbeterde haar tijd op de 100m Vlinderslag met 3 seconden en Indy een PR van 2.5 seconden op de 200m wisselslag. Joleen zwom op haar 50 meter rugslag een dikke seconde sneller dan haar vorige tijd en haar zusje Lana flikte datzelfde op de 50 meter schoolslag.

Met ruim 2 uren rijden ligt Hengelo niet om de hoek. Na een lange terug rit konden de zwemmers en trainer Thea terugkijken op een lange maar zeer gezellige dag vol tijdsverbeteringen.

Adres

Kalverdijkje 77a

8924 JJ Leeuwarden

Social media