Zwemmers voltooien succesvol 100*100

Bij de masters zwemmen een aantal triatleten die niet vies zijn van een gekke en vooral lange uitdaging. Daarom ontstond het plan om het zwemseizoen bij deze selectie af te sluiten met een 100 x 100 race. Ook zwemmers uit de C-selectie, die voorafgaand de training van de masters zelf trainen, namen deze uitdaging graag aan!

De onderlinge wedstrijd was ingedeeld in groepen die deze uitdaging op hun eigen niveau aangingen. Vijf zwemmers van de masters zwommen de volledige afstand. Daniël, Sanne, Erik en Michel voltooiende de start op twee minuten, Leonid zelfs op 1:30. Wat een prestatie!

De andere groepen zwommen een 100*100 in estafettevorm. Teams van vijf zwemmers zwommen elk twintig keer een 100 meter vrije slag en probeerden als team de totale afstand zo snel mogelijk te voltooien. De jongste zwemmers deden een 100*50. Prachtige prestaties van iedereen!

Na afloop kreeg elke zwemmer een medaille als aandenken aan deze gezellige middag. En uiteraard oliebollen om dit jaar feestelijk af te sluiten. Dit werd mede mogelijk gemaakt door de sponsoring van Beaumont Communicatie & Management. Bedankt!

Adres

Kalverdijkje 77a

8924 JJ Leeuwarden

Social media